CYREN Email Security

Защита на електронната поща


 • Повечето фирми работят с "неструктурирани данни". Неструктурираните данни съдържат много от взаимоотношенията между служителите вътре във фирмата, както и взаимоотношенията с клиенти извън фирмата, които не се покриват от стандартни приложения като CRM (Customer Relations Management - управление на отношенията с клиенти) и ERP (Enterprise Resource Planning - планиране на ресурсите на предприятието). Електронната поща е може би най-голямото хранилище на неструктурирани данни, така че възможността за ефективна защита на пощенските кутии от нежелан спам и заплахи, е от критично значение. Съвременният предпочитан модел за доставка на тази защита, както за доставчиците, така и за клиентите, е във вид на услуга.
 • CYREN EmailSecurity комбинира компоненти за входяща и изходяща защита от спам и вируси, както и за ранно откриване на вирусна епидемия във вид, който е безпроблемен и лесен за употреба за крайния потребител. С помощта на CYREN EmailSecurity, нашите партньори могат бързо и евтино да задоволяват необходимостта на потрябителите от защита на електронната поща като услуга. Вие можете да изнесете защитата на електронната поща "в облака" (т.е., на отдалечен сървер по Интернет), като нашите печелили много награди средства за откриване на спам и вредителски програми осигуряват непрекъснати комуникации по електронната поща за вашите клиенти.

Защита на електронната поща в глобален мащаб


 • CYREN EmailSecurity съчетава максимална защита за вашите клиенти и максимална ефективност на разходите за вас, поддържани от партньор с над 15 години доказан опит в областта на глобалните операции за доставяне на софтуер като услуга.
 • CYREN EmailSecurity използва CYREN GlobalView Cloud, който събира и анализира милиарди транзакции ежедневно, за да предостви ненадминато вникване в нововъзникващите заплахи за сигурността, както и защита от тях. Нашият патентован Recurrent Pattern Detection (RPD) автоматично анализира събраните съобщения, за да предостави точни класификации за спам, базирани на уникален глобален поглед върху нововъзникващите епидемии.

Как работи


 • С цел защита на личните данни на потребителя, за всяко съобщение от електронната поща се изчислява т.нар. "пръстов отпечатък" и след това само тези пръстови отпечатъци се анализират спрямо съдържанието на нашата RPD база данни. По този начин, никакви поверителни потребителски данни никога не се изпращат на нашите сървери. Ако съобщението от електронната поща е спам, или пък съдържа вредителски програми, то бива обработено според специфицираните правила на клиента, с възможност за отхвърляне, маркиране и доставяне, пренасочване към друг адрес, или задържане под карантина.

Предимства:


 • Най-бързо включване в производствения цикъл - бъдете готови със защитата си на електронната поща като услуга само за няколко часа. Автоматизирано провизиране и управление - нашето API автоматизира провизирането и управлението на клиентелата.
 • Висококачествено откриване - нашето водещо пазара откриване предлага >99% блокиране на спама и гарантира нула фалшиви тревоги, така че клиентите се радват на страхотна защита.
 • Лесно администриране - интуитивни инструменти за вас за управление на вторичния пазар, както и лесно управление и администриране за крайния потребител.
 • Възможност за собствена търговска марка - използвайте своята търговска марка, или съвместна такава, използвайки "Powered by CYREN".
 • С доказани възможности - CYREN се използва от 8/11 от водещите продавачи на защита на електронната поща изброени в Gartner Magic Quadrant, защитавайки над 550 милиона потребители в 190 страни.
 • Едромащабна - EmailSecurity работи на платформа, обработваща милиарди транзакции дневно в 12 глобални центъра за данни.
 • Партньорство - тъй като ние не продаваме на крайните потребители, ние можем да се фокусираме върху това, да правим нашите партньори успешни.

Предимства за крайния потребител:


 • Намалена цена - платете само за защитата, от която се нуждаете, без да плащате за хардуера и софтуера, необходими за поддръжката й.
 • Бъдете защитени навсякъде - без да има нужда от инсталиране, EmailSecurity защитава входящата ви пощенска кутия навсякъде, откъдето работите; работния ви компютър, домашния ви компютър, мобилните ви устройства, таблет и т.н.
 • Качество на обслужването - възползвайте се от базираната на отдалечен сървер платформа, използвана от глобални организации от световна класа, като например BMW, SAP и ThyssenKrupp.
 • Без нужда от специализирани умения - интуитивният интерфейс за управление прави системата лесна за администриране без нуждата от специализирани умения по информационна сигурност.
 • Стриктно опазване на личните данни - нашата патентована Recurrent Pattern Detection (RPD) технология никога не гледа съдържанието на самата електронна поща, така че данните от вашата електронна поща остават конфиденциални.

"Нашата организация трябва да може да комуникира чрез електронна поща по всяко време - дори когато е изправена пред вълни от спам и атаки за блокиране на обслужването. CYREN EmailSecurity ни дава гаранция за това."
Водеща немска многонационална компания