Връзки към антивирусни сайтове и енциклопедии

Kingsoft

Kingsoft

Предоставя лек и ненатрапчив антивирусен софтуер, защитаващ Вашата система без постоянно да Ви безпокои с предупредителни съобщения и напомняния.

Kingsoft

Lavasoft
The original anti-spyware.

Компютърните опретаори по света са все по-притеснени от хакерите, които (освен финансовите печалби) вземат контрола над техните персонални компютри, за да показват нежелани реклами, да крадат персонална информация и да модифицират техните търсения в мрежата. С първия по рода си комерсиален продукт Lavasoft се превърна в пионер в защитата от шпионски софтуер и остава водеща в индустрията. Няколко антивирусни компании използват тяхната технология в борбата с непрекъснато нарастващата заплаха. Lavasoft предлага безплатен софтуер за защита от вируси, шпиони, злонамерен софтуер, троянски коне и други.

Kingsoft

M Secure Data Labs

Антивирусният софтуер на MSecure е много повече от антивирусна защита. Той е обширна и унифицирана защита срещи червеи, троянски коне, шпиониращ софтуер, рекламен софтуер и други заплахи. Ако стартирате различни приложения съответно за антивирусна защита и защита от шпионски софтуер, както и други защити това може да забави Вашият компютър, да бъде трудно за управление и да не предложи най-добрата защита. MSecure antivirus е проектиран като единствено високооптимизирано защитно средство срещу широк спектър от заплахи, като осигурява най-ефикасна и ефективна защита.

Kingsoft

Malwarebyte

Предоставя бърза и с ниски системни изисквания защита от злонамерен софтуер, разработена за допълване на Вашата защита. Надежден евристичен сканиращ алгоритъм открива и елиминира нов злонамерен софтуер, който други защити могат да пропуснат, като така запълва дупките във Вашата компютърна сигурност.

Kingsoft

McAfee

McAfee е най-голямата компания в света, посватена на компютърната сигурност. Като доставя проактивни, доказани решения и услуги за сигурност, които защитават системи по целия свят, McAfee защитава потребители и бизнеси от всякакъв размер от последните злонамерен софтуер и онлайн заплахи. Различни средства са проектирани да работят заедно, като интегрират защита от злонамерен софтуер, защита от шпиониращ софтуер, антивирусна защита с управление на средствата за сигурност.