Връзки към антивирусни сайтове и енциклопедии

GFI VIPRE

GFI VIPRE

Предоставя антивирусен софтуер който оптимизира цялостната производителност чрез комбиниране на антивирусна и защиат от зловреден софтуер в едно мощно средство. Предоставя решение за интернет сигурност включващо антивирусно стредство плюс механизъм за обновяване, защитна стена за вътршни и външни мрежови заплахи, анти-спам филтър както и блокировка за посещение на зловредни и подвеждащи интернет сайтове.

GFI VIPRE

Hauri

Фокусират се върху предоставянето на продукти, които са лесни за използване, заемат по-малко ресурси, но осигуряват защита с много детайли. За домашни и корпоративни клиенти.

GFI VIPRE

Ikarus

Продуктовият обхват на IKARUS Security Software се простира от лесни за ползване, но ефективни продукти за сигурност за домашния потребител до комплексни пакети за сигурност за сложни корпоративни мрежи: IKARUS Security Software защитава ефективно и ефикасно срещу вируси, троянски коне, шпиониращ софтуер, спам и злонамерен код, които заплашват сигурноста на Вашите устройства и данни. Осигурява също така професионални съвети и безплатна подръжка.

GFI VIPRE

K7 Computing

Антивирусна и пълна интернет защита с бърз антивирусен скенер, автоматично обновяване, осигуряващо съременна защита срещу вируси и шпиониращ софтуер - за малки офиси и домашни потребители.

GFI VIPRE

Kaspersky

Антивирусна защита и софтуер за Интернет сигурност за домашен офис, бизнес мрежи и мобилни устройства. Защита от вируси компютри, таблети и смартфони.