Връзки към антивирусни сайтове и енциклопедии

Defenx

Defenx

Defenx предлага софтуерни продукти за сигурност. Всички тези продукти имат поне две общи характеристики: простота и иновативност. Създадени са да осигурят цялостен и разширяем пакет, способен да покрие всички нужди на пазара в тази област. Defenx предлагат решения, простиращи се от частните потребители до средни и големи корпоративни мрежи. Решенията на Defenx в тази обалст се предоставят по целия свят.

Defenx

Digital Defender

Предоставят софтуер, който е направен да е лесен за използване без това да е за сметка на функционалността. Осигурява ниво на корпоративна защита срещу всички основни заплахи за сигурността в Интернет и злонамерен софтуер, включващ: вируси, троянски коне, шпоиниращ софтуер, фишинг и хакерски атаки.

Defenx

Emsisoft

Emsisoft Anti-Malware скенерът изчиства злсофтуер от Вашият персонален компютър безплатно. Online Armor Firewall беше награден за най-добър файъруол на годината. Mamutu следи и блокира приложения със съмнително поведение, като защитава системата от нови и непознати заплахи.

Defenx

eScan

eScan е модерно решение за антивирусна, анти-спам защита, както и за защита на данни, способно да предпазва компютри и сървъри от злонамерен софтуер, спам и други заплахи за сигурността.

Defenx

ESET

Пълна защита на крайните устройства на компанията, съчетаваща доказана технология за антивирус и анти шпионски софтуер с вградена защитна стена, уеб контрол и усъвършенстван инструмент за отдалечена администрация.