Връзки към антивирусни сайтове и енциклопедии

BullGuard Antivirus

BullGuard Antivirus

BullGuard Premium Protection е пълен и лесен за използване пакет за сигурност, който Ви защитава от злонамерен софтуер, кражба на самоличност, финансови измами, изтичане на данни в мрежата и Ви помага да осигурите безопасност на децата си в социалните мрежи.

BullGuard Antivirus

Commtouch

Със своите печелещи награди и патентовани технологии както и с GlobalView Cloud имейл сигурността, Web филтрирането и антивирусните разработки Commtouch увеличават стойността и ползата от продуктите на своите клиенти, подържайки сигурността в мрежата на 350 милиона клиента в 190 страни.

BullGuard Antivirus

Comodo

Разработва продукти за защита от компютърни вируси както и защитна стена, сигурна система за SLL сертифициране, Интернет сигурност, средства за онлайн бекъп, както и инструмент за почистване и оптимизиране на операционната система.

BullGuard Antivirus

Coranti

Разработка на нова генерация от средства за защита от злонамерен софтуер, използваща множество алгоритмични подходи, които заедно със QuadShield и Smoothscan технологията осигуряват оптимална защита и производителност.

BullGuard Antivirus

Daily Safety Check

Conduit предоставя облаково решение, което дава възможност на web и Daily Safety Check първоначално е създаден да защитава високорискови банкови системи. Днес тяхната технология защитава около 3 милиарда в активи. Основателите на Daily Safety Check осъзнали, че същите методи и технологии, използвани за защита на банките, бивани атакувани постоянно, може да се адаптира за защита на както на домашни, така и компютри на малкия бизнес.