Връзки към антивирусни сайтове и енциклопедии

Agnitum

Agnitum

Agnitum разработва четири основни продукта, свързани с компютърна защита. Предлаганите решения са подходящи за компютри както на крайни потребители, така и на малкия и среден бизнес.

Agnitum

Ahnlab

Тохнологията на AhnLab Cloud Security осигурява разпознаване и защита в реално време от злонамерен софтуер, злонамерен код, хакерски атаки и известни и заплахи като обхваща познати и непознати такива.

Agnitum

Auslogics

Антивирусната защита от Auslogics предостава комплексна защита от шпионски софтуер, вируси, троянски коне и кражба на самоличност, без да забавя компютъра Ви.

Agnitum

AVG

AVG използва последните технологични разработки на световноизвестни експерти по сигурността, за да предостави защита от атаки в реално време. С AVG можете да сърфирате, пазарувате, банкирате, сваляте файлове от Интернет, участвате в чатове, в мрежи, да изпращате електронни писма безопасно и конфиденциално, като същевременно сте сигурни, че Ваши персонални данни няма да бъдат откраднати или използвани за злоупотреба.

Agnitum

Beyond Trust

IT Security Software - BeyondTrust предлага управление на информационната сигурност, оценка и контрол на уязвимостта както ирешения за сигурността на данните.